۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۰۶

مدیر بیمارستان امام علی(ع) کرمانشاه مطرح کرد:

بدهی ۳۰۰میلیاردی سازمان‌های بیمه‌گر به بیمارستان امام علی(ع)

بدهی ۳۰۰میلیاردی سازمان‌های بیمه‌گر  به بیمارستان امام علی(ع)

کرمانشاه- مدیر بیمارستان امام علی(ع) کرمانشاه گفت: سازمان‌های بیمه‌گر بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال به بیمارستان امام علی(ع) کرمانشاه بدهکار هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود کاظمی امروز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: بیمارستان امام علی(ع) بیمارستانی فوق تخصصی است که در منطقه غرب خدمات ارزشمند و قابل توجهی را ارائه می‌دهد و ۲۰ درصد از مراجعه‌کنندگان را از استان‌های همجوار شامل کردستان، ایلام، همدان، لرستان داریم.

مدیر بیمارستان امام علی(ع) کرمانشاه این بیمارستان را نخستین بیمارستان فعال استان در پذیرش بیمار خارجی عنوان کرد و افزود: به طور متوسط ماهیانه ۵ تا ۶ نفر پذیرش بیمار خارجی از استان‌های مختلف بخش عربی و کُردنشین عراق داریم.

کاظمی با بیان اینکه بیمارستان امام علی(ع) بیمارستانی شاخص در غرب کشور است، گفت: برای ارتقا بیمارستان برنامه‌ راهبردی سه ساله در پیش روی داریم که دو هدف اصلی شامل ایمنی بیمار و بهبود مستمر کیفیت در این برنامه برجسته است.

وی در خصوص  برنامه‌های کوتاه مدت در بیمارستان امام علی(ع) گفت:  کارهای خوبی در این هشت ماه صورت گرفته و با توجه به اینکه اولین اقدام برای ارتقاء ایمنی بیمار، به حداقل رساندن نقل و انتقال بیمار از این بیمارستان به سایر بیمارستان‌ها است لذا از طریق راه‌اندازی واحد سونوگرافی، راه‌اندازی واحد دیالیز، جذب متخصصین داخلی و عفونی و ... در این زمینه موفق بودیم.

مدیر بیمارستان امام علی(ع) کرمانشاه با اشاره به اینکه برای اولین بار در غرب کشور واحد «استرس اکو» واحد فوق تخصص در بیمارستان امام علی(ع) راه‌اندازی شده، افزود: در بحث مدیریت سکته‌های حاد قلبی یا PPCI اقدامات خوبی انجام شده و شاهکار اساتید ما در مهر ماه انجام ۶۳ مورد PPCI بود که بالاترین میزان را در کشور داشتیم.

وی با اشاره به اینکه ماهیانه بین ۵۵۰۰ تا ۶۰۰۰ نفربه اورژانس بیمارستان امام علی(ع) کرمانشاه  مراجعه‌ می‌کنند، افزود: از فروردین ۹۵ تاکنون در بیمارستان امام علی(ع) بخش سی. سی. یو یک را به طور کامل بازسازی کردیم و الان ظرفیت تخت‌های آن به ۱۵ مورد رسیده، اتاق عمل استانداردسازی شده و از دستگاه پلاسما برای استریل وسایل و تجهیزات استفاده می‌شود همچنین واحد ریکاوری آنژیوگرافی و زیباسازی آن انجام شده، داروخانه آنژیوگرافی را راه‌اندازی کردیم تا بیمار مشقت تهیه اقلام دارویی مورد نیاز آن را به خود ندهد.

کاظمی توسعه اورژانس بیمارستان با ۱۶ تخت استاندارد و فضای مطلوب، راه اندازی آزمایشگاه اورژانس بیمارستان و رضایت‌مندی بیماران را از دیگر دستاوردهای امسال در بیمارستان امام علی(ع) کرمانشاه برشمرد و گفت: کرمانشاه با کمبود تخت‌های ویژه مواجه است اما در چند ماه گذشته یک بخش جدید سی. سی. یو با ۱۳ تخت جدید در بیمارستان راه اندازی شده است.

وی بازسازی و نوسازی کامل آزمایشگاه بیمارستان، بازسازی و زیباسازی بخش جراحی زنان با ۲۲ تخت، زیباسازی و بازسازی بخش داخلی زنان با ۲۵ تخت را از دیگر اقدامات در سال جاری عنوان کرد وگفت: محوطه بیمارستان امام علی(ع) بعد از ۱۸ سال برای اولین بار به طور کامل در مساحت ۴۰۰۰ متر بازسازی و مرمت و آسفالت شده است.

مدیر بیمارستان امام علی(ع) کرمانشاه افزود: دستگاه سوم آنژیوگرافی را نصب کردیم که از مدرن‌ترین و پیشرفته‌ترین دستگاه‌های کشور است.

کاظمی در ادامه اظهار کرد: در مجموع امسال برای اقدامات مذکور و بحث هتلینگ بیمارستان امام علی(ع) کرمانشاه تاکنون ۲۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

وی توسعه اورژانس بیمارستان امام علی(ع) را از برنامه‌های میان مدت عنوان کرد و گفت: نقشه‌های آن را تهیه و به وزارت بهداشت ارسال کردیم تا در صورت تایید طبقه دوم اورژانس را بسازیم.

کاظمی از راه اندازی واحد پزشکی هسته‌ای در بیمارستان امام علی(ع) تا پایان سال جاری خبر داد و افزود:  این اقدام به صورت برون سپاری باید انجام شود و وسایل مورد نیاز برای این مهم خریداری شده و تا پایان سال پزشکی هسته‌ای راه اندازی می‌شود و نیروی انسانی آن نیز موجود است.

 وی راه اندازی اتاق عمل چهارم و افزایش ظرفیت دستیاررا از دیگر برنامه‌های در دست اقدام دانست و گفت: طرح صدای بیمار را داریم که بعد از ترخیص بیمار به فاصله ۵ تا ۱۰ روز با وی تماس می‌گیریم و در مورد آیتم‌های متفاوت از جمله رفتار و برخورد پزشک و... از وی سوال می‌شود.

کاظمی بیان کرد: رضایتمندی که از سوی مردم به ما اعلام شده افتخاری برای کرمانشاه است و صد درصد مراجعه‌کنندگان از برخورد پزشک و پرستاران بیمارستان امام علی(ع) راضی‌اند که جای تقدیر از همکاران و پزشکان دارد.

 مدیر بیمارستان امام علی(ع) کرمانشاه اظهار کرد: به دلیل بدهی‌های بالای شرکت‌های بیمه‌گر چندین ماه است که کارانه و اضافه کار پزشکان بیمارستان را پرداخت نکردیم.

کاظمی گفت: سازمان‌های بیمه‌گر بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال به بیمارستان امام علی(ع) بدهکار هستند و از ابتدای سال هنوز به پزشکان خود کارانه‌ای پرداخت نکردیم.

مدیر بیمارستان امام علی(ع) کرمانشاه با ادامه توضیحات افزود: پزشکان و پرسنل ما برای پول کار نمی‌کنند و هدفشان خدمت رسانی است.

وی افزود: بر اساس اهداف طرح تحول نظام سلامت میزان دریافتی از بیماران بیمه شده شهری ۶ درصد و روستایی ۳ درصد است و با وجود اینکه در بیمارستان‌های قلب هزینه‌های جراحی قلب بسیار بالا است و بیمارستان باید به صورت نقدی این وسایل را تهیه کند اما حداقل مبالغ را از بیمار می‌گیریم.

کد خبر 3832315

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha